• IVANA KELEKA 39, 10360 SESVETE
  • 0912537394
  • info@lt-instalacije.hr
Električno podno grijanje
You are here: Home \ Električno podno grijanje

Električno podno grijanje

WAL sustav električnog grijanja spoj je vrhunskog dizajna i inovativne tehnologije. Ovo podno grijanje odlikuje izvanredna energetska učinkovitost te ušteda do 60% u odnosu na ostale sustave na tržištu.

Iako je WAL sustav prvenstveno namijenjen grijanju stambenih prostora, s jednakom učinkovitošću zagrijava i poslovne prostore, industrijske pogone, prilaze, garaže i krovove.

Ovo jedinstveno podno grijanje je jednostavno i sigurno za korištenje te dolazi s digitalnim termostatom za odabir i regulaciju temperature. Za razliku od klasičnih sustava grijanja, energetski učinkovito WAL podno grijanje pruža novu razinu ugode, kvalitetniju distribuciju topline i znatnu uštedu.

WAL podno grijanje će svaki prostor pretvoriti u dom s potrošnjom manjom i do 60% od ostalih sustava na tržištu, odnosno već od 65W/m2.

Ugradnjom ovog vrhunskog podnog grijanja osigurajte sebi i svojim ukućanima svakodnevno zadovoljstvo i istinski uživajte u toplini svog doma.

elektricno podno grijanje panel

podno grijanje grille

Fleksibilo podno grijanje prilagođeno Vama

Wal podno grijanje je fleksibilan i intuitivan sustav koji je u potpunosti prilagodljiv. Moguće je svaku prostoriju odvojiti zasebnim termostatom čime dodatno štedite.

Naši dizajneri stoje Vam na raspolaganju, spremni su saslušati Vaše želje i učiniti ih sastavnim dijelom ponude. Osim što će Vas savjetovati, oni će besplatno izraditi izračun ugradnje za naše podno grijanje, a Vama na izbor mogu ostaviti sve – od izbora rešetke do izbora broja prostorija grijanih jednim termostatom.

Naše stručno osoblje jednako je kvalitetno i toplo kao i podno grijanje kojeg ugrađuju. Javite nam se i osobno uvjerite u naše podno grijanje!

elektricno podno grijanje cijena

Instalacija – ugradnja – montaža

Ugradnja WAL podnog grijanja u prosjeku, za površinu od 100 m2, traje 7 sati, a zadovoljstvo i ugoda koju pruža, godinama obzirom da dolazi s jamstvom od deset. Vjerujemo u kvalitetu svog proizvoda, ali i stručnost našeg osoblja, stoga ugradnju sustava vršimo sami. Također, vršimo sve pripreme prije same ugradnje, ali i testiranja nakon instalacije kako bi Vas dodatno uvjerili u sigurnost i kvalitetu ugrađenog sustava te tako opravdali Vaše povjerenje.

Warmth Application Lab podno grijanje je vodootporno te funkcionira na nisko voltažnoj struji čime je zajamčena maksimalna sigurnost proizvoda.

Ugradnja je uračunata u cijenu proizvoda, a mi Vas pozivamo da odmah naručite besplatni izračun ugradnje prilagođen Vašim potrebama te da čim prije osjetite toplinu WAL sustava na vlastitoj koži.

Cijena podnog grijanja

Zaboravite na zasebne prostorije s pumpama i bojlerom. Zaboravite na ventile, opasna skladišta goriva, spremnike plina i naviknite se na uštedu novca i prostora!

Prosječna cijena za Warmth Application Lab podno grijanje kreće se oko 400 kn/m2, a u cijenu su uključeni uz naravno naše podno grijanje, PDV, ugradnja i materijali. WAL sustav za podno grijanje koristi nisko voltažnu struju pa nema opasnosti od strujnih udara, potpuno je siguran.

Dodatno otklanjamo sve strahove oštećenja prouzročenih poplavama, obzirom da je sustav vodootporan. Od instalacije pa dok Vi ne odlučite drugačije, ovo podno grijanje će Vas vjerno služiti, a Vašem domu podariti toplu i ugodnu atmosferu.

Koliko smo sigurni u njegovu kvalitetu potvrđuje i jamstvo od deset godina, stoga nemojte čekati. Obratite nam se s potpunim povjerenjem i naručite besplatni izračun cijene odmah!