• IVANA KELEKA 39, 10360 SESVETE
  • 0912537394
  • info@lt-instalacije.hr
Grijanje
You are here: Home \ Grijanje

Slikovni rezultat za ariston toplinske pumpeSlikovni rezultat za ariston

Centralno grijanje

Specjalizirali smo se za ugradnju centralnog grijanja u Vaš dom ili ured, naši stručnjaci su u potpunosti opremljeni kako bi zadovoljili sadašnje i buduće klijente te osigurali Vašu udobnost i zadovoljstvo.

Dugogodišnje iskustvo rezultiralo je mnogim ugradnjama i instalacijama sustava grijanja na različite tipove goriva kao što su plin, ulje, drva i peleti.

Nudimo inovativna rješenja za nove sustave ugradnje centralnog grijanja, ali i nadogradnje postojećih sustava s kaminima i pećima na pelete.

 

Toplinske pumpe i sustavi grijanja

ProjeTehnologija toplinske pumpe omogućuje da toplinska pumpa pokriva više od 70 % toplinske potražnje tijekom godine pomoću obnovljivog, nepresušnog i besplatnog izvora: zraka.

Zajamčena je još veća energetska ušteda zbog pumpe razreda A visoke učinkovitosti koja omogućuje 30 % veću uštedu u usporedbi s tradicionalnom pumpom.

Tehnologija DC inverter omogućuje punu modulaciju snage zagrijavanja u skladu s potražnjom topline, čime se maksimalno povećava ušteda energije.ktiranje i ugradnja

Pružamo usluge projektiranja sustava grijanja prema Vašim željama s ciljem potpune optimalizacije troškova i uživanja u toplini doma.

Kontaktiraj nas

Treba Vam ugradnja centralnog grijanja ? Kontaktiraj nas već danas !