• Ivana Keleka 39, 10360 Sesvete
  • 091/253-7394 | 01/2015-590
  • info@lt-instalacije.hr
O nama

11533192_sTvrtka L.T.INSTALACIJE D.O.O. osnovana je 2002 god. i bavi se montažom i prodajom opreme za centralna grijanja; klimatizaciju;ventilaciju;vodovod i odvodnju.
Nizom godina poslovanja možemo se pohvaliti samo pozitivnim rezultatima i zadovoljnim klijentima.

L.T.INSTALACIJE D.O.O. vam nude kvalitetna idejna rješenja,projektiranje iza kojih stoji stručan tim projektanata koji vam mogu dati najbolje rješenje.

Naše osoblje će kvalitetno servisirati vaše uređaje kako u garantnom roku tako i van garantnog roka i pružiti vam punu uslugu na jednom mjestu i to u najkraćem mogućem roku.

Tvrtka L.T.INSTALACIJE D.O.O. posluje na području zagrebačke županije ali i diljem Hrvatske. Pratimo tehnološka rješenja i napredak tehnike te redovito proširujemo prodaji
asortiman i znanje uz stručne seminare.

Tvrtka L.T.INSTALACIJE D.O.O. vam može ponuditi i proizvode renomiranih tvrtki preko naših poslovnih partnera od opreme za grijanje i klimatizaciju te do keramike
i sanitarne opreme sa kvalitetnom ugradnjom i garancijom.

Ukoliko želite stručno mišljenje , kvalitetno izvršiti klimatizaciju ili grijanje vašeg prostora bez obzira na veličinu , slobodno nam se obratite .

Sve upite možete uputiti telefonski ili na našu e-mail adresu ,a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku i dati vam najbolje rješenje.